[Solved] Issues opening plex

Questions about Plex.
Post Reply
barracutie
Posts: 5
Joined: Sun Nov 05, 2023 2:00 am
United States of America

Re: Issues opening plex

Post by barracutie »

Okay so when I restart yams i get this at the end "plex Published ports are discarded when using host network mode"

barracutie
Posts: 5
Joined: Sun Nov 05, 2023 2:00 am
United States of America

Re: Issues opening plex

Post by barracutie »

I saw someone on reddit had success removing the ports from the plex in the docker-compose.yaml so I did the same but it said it needs a number so i put in 32400 (originally 8096) and restarted yams. It worked just fine after this

User avatar
rogs
Site Admin
Posts: 89
Joined: Mon Oct 23, 2023 12:53 pm
Location: Montevideo, Uruguay
Gender:
Contact:
Uruguay

Re: Issues opening plex

Post by rogs »

Thank you for troubleshooting! That should not have been necessary. I'll run some tests and update YAMS accordingly. Again, thank you!

YAMS Creator

E: roger (at) rogs.me. Fuck you, email bots.
W: https://rogs.me
gpg: curl -sL https://rogs.me/rogs.txt | gpg --import
fingerprint: ADDF BCB7 8B86 8D93 FC4E 3224 C7EC E9C6 C36E C2E6


Also, I love cats :mrgreen:

Pirate jet, pirate jet
barracutie
Posts: 5
Joined: Sun Nov 05, 2023 2:00 am
United States of America

Re: [Solved] Issues opening plex

Post by barracutie »

Alright I'm back. I'm having the same issues again. I tried to use my own makeshift fix, but no success.

https://paste.rogs.me/p/ghfRSA.txt
https://paste.rogs.me/p/Brd3lz.txt
https://paste.rogs.me/p/qQ8uB4.txt

barracutie
Posts: 5
Joined: Sun Nov 05, 2023 2:00 am
United States of America

Re: [Solved] Issues opening plex

Post by barracutie »

Okay i figured it out again lol. I had to port forward on my router port 32400. Then I had to restart the computer.

Post Reply